31. aug, 2017

Frustrasjon og andre hverdagsproblemer

Siden jeg startet å jobbe med vår nye hjemmeside har jeg snart vært innom alle stadier av følelser. Alt fra faretruende nært hjerteinfarkt til å røske av seg håret i frustrasjon over at tålmodigheten blir tøyd til det ytterste. Blir liksom aldri helt fornøyd, men ha litt tålmodighet med meg, så blir det vel bra til sist ( håper jeg).

De firbente kunne ikke brydd seg mindre om matmors problemer. Noen leker ute, to snorker inne selv kattene ga blanke og leker nå ute på gården. Ikke mye trøst å få der med andre ord. Men bare vent, mor får sin hevn når alle hundene skal bade 😀noe de slett ikke synes er nødvendig, men mor er ikke enig. Må jo være rene og pene når de skal på utstilling igjen. Vi grugleder oss til den turen siden det er langt å kjøre, men gleder oss til å bo på hotell en hel helg og ikke minst til å treffe kjente og kjære igjen. Det blir helt sikkert en super helg som alltid.

Da skal jeg ta en pause fra hele hjemmesiden og la min frustrasjon gå utover klesvasken. Kommer sterkere tilbake om en stund.

Glemte nesten å fortelle at de nye jakkene våre med profilering på kom i går. De ble skikkelig fine, og jeg må bare takke Vanberg Reklame AS for godt utført jobb, og ikke minst en fantastisk god service. Tommel opp for dere.