4. sep, 2017

Løpetid, dårlig vær og hunder som går i hi !!

Da har høsten satt inn for fullt med alt det medfører. Solen og varmen glimrer med sitt fravær, til gjengjeld regner det i bøtter og spann. Hundene trives best inne siden de tror de ikke er vanntette, og i tillegg er løpetiden i gang. En stykk hannhund passer på damene som en smed, og sjekker ståa med stor iver. Noe som ikke alltid faller i god jord hos jentene.De synes bare han er en pest og plage enn så lenge. Men spennende tider i vente.

I morgen er det den store badedagen så de er klare til helgen, men det vet de heldigvis ikke enda. Da hadde det vel gått i dekning bokstavelig talt.

Har også time hos dyrlegen for røntgen av hofter denne uken, det er jeg veldig glad de ikke vet, da måtte jeg mest sansynlig hentet de igjen i indre Kautokeino siden de neppe hadde stoppet før det. Som dere sikkert skjønner er ikke sprøyter det de setter mest pris på. Til tross for koselig vetrinær, og godbiter lar de seg ikke bestikke der.

Kattene synes også dette været er kjedelig, fort ut og fort inn er oppskriften der om dagen. Må si jeg skjønner dem godt, det er rett og slett kaldt om nettene. Da frister en varm seng mer enn å løpe ute i regnet.

Da gjør jeg som de firbente, krabber under dyna. Oppdatering kommer når tiden strekker til igjen.