11. sep, 2017

Utstilling, langt å kjøre og dårlig med søvn !!

Da er helgen over og det er jeg vel glad for. Den startet som ett skudd fredag morgen. Klokka 03.00 ringte klokka, opp å fore og lufte hunder før alt ble pakket i bilen og den lange reisen kunne starte. Kvart over fem var vi klare til avgang og vi dro avgårde med godt mot.

Etter mange mil, lufteturer med hundene og pauser for å strekke litt på skrotten selv var vi fremme på Hotellet klokken 14.30. Rigget oss til, ny runde med ivrige firbente, og litt mat. Perfekt, alt var klart for å ta tidlig kvelden ( trodde vi ). Første problem var at det var sinnsykt varmt på rommet, både vi og hundene holdt på å renne bort. Opp med vinduet med det resultat at det hørtes ut som om alle kom travende gjennom rommet vårt. Så startet det virkelige spetakkelet. Når du selv har den eneste rasen som IKKE kan bjeffe er det lite moro når du blir holdt våken av hunder som bjeffer som besatt. Mistenker at de fikk betalt for å bråke mest mulig.

Neste morgen var jeg trøtt, svett, forbannet og med en sveis selv Cruella kunne misunne meg. Den følelsen når du fyker ut døra på Hotellet helt klar til å bite hodet av første og beste hund som våger å bjeffe, og eieren med siden det tydligvis ikke går å be de tie stille. Alle som sitter utenfor blir helt stille når de får øye på mitt ville blikk og eminente sveis.....den følelsen.

En runde med de firbente før de fikk mat, litt frokost selv og en meget tiltrengt runde i dusjen senere er vi klare for avgang til utstillingsområdet.

Perfekt parkering tett på der vi skulle stille, ring innendørs for våre IKKE VANNTETTE hunder, blide frivillge som jobbet så svetten skvatt, og på toppen av alt var det SOL. Alt duket for en fin dag med andre ord.

Og en fin dag ble det virkelig. Vi viste to hunder denne helgen, og kom hjem med en Ny Norsk Champion, hun ble også BIR, samt en som også gjorde det knallbra og plasserte seg i beste tispeklasse. Fantastisk dag for vår kennel.

Møtte mange kjente og kjære og vi hadde en fantastisk trivelig dag både i og utenfor ringen. Vendte snuten hjemover etter frokost søndag morgen, det ble 150 mil denne helgen ( ja jeg vet vi er gale ) så det var veldig godt å komme hjem. Og når jeg trodde helgen ikke kunne bli bedre tok jeg jammen feil, for hjemme lå det resultater på HD røntgen på to av hundene, de er FRI begge to.....O'h lykke !!!!!                                                                           

Da er det bare å lade batteriene igjen, og ikke minst prøve å lande etter helgen......svever rundt i lykkerus for øyeblikket, men det roer seg vel etter en stund <3