21. sep, 2017

Løpetid og hysterisk hannhund !!

Da har den tiden på året kommet, og Kiara er parret. Hun tar nå livet med ro, og ligger til heving. Blir spennende å møte de søte små i November.

Der den blivende mor tar det rolig er den blivende far stikk motsatt. Han er helt desperat, og har funnet sin indre stemme i den forstand at det nå har dukket opp en haug med nye og høye lyder som vi aldri før har hørt. At frøkna er sint som ett lemen om han maser for mye er helt underordnet for han, så nå er han " utvist " fra rugekassa ( les sofaen på peisestua ). Han må nøye seg med stua sammen med Bonny, som glor oppgitt på han og lurer på når han skal gi seg med klagingen. Vi andre gleder oss også til det er over og husfreden senker seg over heimen.

Ellers har matmor funnet seg en ny hobby, nemlig fletting av utstillingsbånd. Tidkrevende men veldig moro. Nå er det utprøving av farger og pynt for å se hva som blir finest.

Høsten er her og vinteren er rett rundt hjørnet. Det betyr peiskos og inneaktiviteter for både to og firbente. De er rimelig kjappe på " tisseturene " om dagen så det er vel snart tid for å finne frem dresser og gensere til dem igjen. Sommeren er kort, det meste regner bort er vel en grei oppsummering dette året.