1. okt, 2017

Ventetid, spenning og langtur i vente !!!

Da er ventetiden godt i gang og vi går å tråkker mens vi venter på å møte de søte små. Hvor mange, hvilke farger og hvor mange av hvert kjønn er spørsmålet. Tiden kommer til å føles uendelig lang før vi er i November når de søte små er ventet. Kiara ser ut som hun har svelget en ballong alt nå, så hun kommer vel til å sprekke på slutten.

Spennende tider med andre ord, vi gleder oss stort til det blir valper i huset igjen. Mulig noen må minne meg på at jeg sa det når det løper små " sprøytevogner" med pirayatenner rundt her, og jeg etter med tørkepapir og vaskefille samtidig som jeg forsøker å redde ledninger og andre løse deler unna små nyskjerrige bøllefrø.

For å få litt annet å tenke på mens tiden snegler seg avsted har jeg da klart å melde på til utstilling i Gøteborg, og som om ikke det var spenning nok valgte jeg den størst som var, nemlig My Dog. Sikter høyt når vi først sikter. Det vil si at Lillestrøm og Dogs4all bare blir for oppvarming og regne. Funderer fremdeles på hva jeg nå har rotet oss opp i * skrekk*

Været er fremdeles like grått og vått, og dum som jeg var sjekket jeg langtidsvarselet. Bare å finne frem vinterklær siden de melder sludd i høstferien. Jeg er ikke skapt for vinter, jeg vil ha sommer hele året. Merkelig at vinteren alltid er så lang mens sommeren forsvinner med et svisj.

Etter en helg med barnebarn i huset ligger nå de firbente strøkne, det tar på å passe på to søte småtroll på 5 år. Tror hundene sover med ett øye åpent siden de tar "barnevakt" jobben veldig seriøst. Takken er små myke barnehender som stryker og klapper de, og hundene kniper i øynene å nyter som bare det. Godt å se at både to og firbente barn går så godt sammen.

Da er vi vel klare for ny uke ( nesten i hvertfall) og ventingen fortsetter * trippe trippe *.Det er jo nesten tortur å gå slik å vente 😀