25. okt, 2017

Innesnødd og andre irritasjoner...

Så kom vinteren dette året også, og det var ikke måte på hvor grundig den skulle gjøre det. 40 cm med søkkvåt snø er i meste laget, kom med nød og neppe av gårdsplassen og inn igjen var det bare å ta fart bokstavelig talt. Enten må vi gå i hi eller følge Øystein Sunde sin oppskrift ^trampe rundt, å la mangel på ozon gjøre resten^

Som om ikke det er ille nok har nå Kiara forvandlet seg til en Dachs over natta, med stor mage var hun kort i bena fra før. Nå er det en stor mage med fire knotter under. Resten er borte i snøfonna.

La oss håpe dette hvite glatte svineriet smelter igjen, selv om jeg har mine tvil. Mens vi venter på mirakler går vi å gleder oss til Kiara skal røntges, spent på hvor mange små som gjemmer seg inni der. Det er dags for å finne det ut ca den 6 November, så det nærmer seg med stormskritt.

Valperommet er i rute, og alle hjerter gleder seg. Den vordene far er litt mer skeptisk til hele greia, han gleder seg ikke til spisse små tenner som biter seg fast i det meste. Regner med at han blir i høyden så mye han kan (les: i vinduskarmen).

Det nærmer seg også Dogs4all hvor Aslan og Saga skal være vakkervoffer, for første gang må mor og hundene reise alene siden far er hjemme som babyvakt. Grugleder meg til å måtte bære alt selv. Men det blir veldig kos å treffe alle kjente og kjære igjen. Bare en husker å stille klokka til helgen så bør alt gå bra 🙂