11. jan, 2019

Valpelykke ( les kaos), championater og andre forventninger

Da var det vel på høy tid å skrive litt igjen 😙

Tiden har løpt litt fra meg her innimellom valpekull og utstillinger. Første kull kom i oktober, og siste nå i januar. Med henholdsvis 4 valper i første, og 7 i andre 😲 Den moppen skal få kjørt seg, og om den overlever er heller tvilsomt 😀

Ellers så har vi jo fått en ny rase i hus, den er representer med to vakre individer av rasen Whippet. Spennende og ikke minst moro å prøve seg i ringen med en helt ukjent rase. Øvelse gjør mester sies det så da greier vi det vel med litt øvelse.

Vår vakre Saga har endelig blitt 2 år, og hun lukket ikke bare ett, men tre championater når hun først var i gang. Hun ble Norsk, Dansk og Svensk champion i en smell ❤

Det er jo ikke rart at vi er stolte av den jenta.

Nå planlegges sommeren med tanke på utstillinger, og vi er spent på hvor vi havner denne gangen. En ting er sikkert, vi skal utenlands. Det ga mersmak, og det er veldig moro å se hvordan andre land arrangerer sine show.

Nå skal denne trøtte dama legge seg, og med litt flaks får jeg noen timer på øyet før en eller annen valp forlanger dotur, mat,lek og kos i nevnte rekkefølge.