28. jan, 2019

nedsnødd, innesnødd og mere snø.....

Så kom jo selvfølgelig snøen dette året også, samme hvor mye jeg banner og bærer meg SKAL vi snø inne når det går mot vår ( ja kalenderen sier så). Så da var det frem med snøfreser, snøskyffel og alt annet som kan brukes til å flytte på skiten. Den kunne da i det minste kommet ferdig måket synes jeg. Det er en grenseløst utakknemlig oppgave å prøve å grave seg ut, for når du endelig har kommet til enden kan du starte på nytt der du begynte. Ser ikke anntydning til at det er måket der de siste fem vintrene eller noe der omkring. Måker på seg både det ene og det andre til liten nytte 😠 Måtte jo selvfølgelig til pers å måke hagen i år også, snødybden er drøy når mynder plutselig har benlengde som et par Dachs. De synes heller ikke spesielt godt om å måtte brøyte seg veier å løpe i. Basenjiene er smarte nok til å vente på at pinnedyrene har løpt ( prøvd å løpe) en runde først, det sparer både den ene og andre kroppsdelen for div kuldesjokk har de funnet ut.

Valpene har nå blitt over tre uker, lykkelig uvitende enda om hva som venter dem på andre siden av veggen. Hadde de bare visst stakkar.....

De blir litt tøffere for hver dag som går, og farten øker i valpebingen. Blitt flinke til å spise selv noe mor ( den vandrende melkebaren) vet å sette pris på. Og det gir matmor et håp om at damen får fasong igjen en gang i fjern fremtid.

Matmor klarte å dra på seg en ganske så standhaftig lungebetennelse noe som senket tempoet på henne ganske så betraktelig. De firbente synes det er helt supert for det betyr mer ro og viktigst av alt mer kos for deres del. Så mens matmor knasker pennicilin og prøver å finne igjen formen nyter de livet i fulle drag ( noen som har det). Satser på at det går over til Bø ( jeg reiser uansett om jeg så skal krabbe), alt går litt lettere om formen er bedre.

Til vi snakkes igjen får alle passe på seg selv mens vi venter på vår og bedre tider