Alle fire farger representert.

Far og datter

Velkommen til kennel Chimlin.

 

Den består av Lisa,  hundene Aslan, Saga,Foxy,Gaia,Hayley,Ikaros,Lakris,Leah og Zorro,Katten Figaro, og kornsnoken Konrad Kornelius.

Dagene går med til stell og trening av hundene naturlig nok, og så mye annet er det ikke tid til. For meg er det helt topp da jeg trives godt med bare dyrene som selskap. Det sosiale for den tobente konsentreres til utstillingshelger, men å gå med hundene for å sosialisere de vekker som regel en del oppsikt da dette ikke er den mest vanlige rasen. Mange som vil hilse på og spørre om hundene. Noe som bare er moro, det er jo en fin måte å promotere rasen på.

Jeg har vokst opp med Shæfer og Labrador, og har hatt hund hele livet. Startet i det små med Elghund, og har etter det vært innom flere raser. Endte til sist opp med Basenji, og er nå helt betatt av denne elegante og selvstendige urhunden.

Katten  familien, det er en kastrert hankatt som bærer navnet Figaro, men han burde nok heller fått navnet Ludvik. Han er en i overkant lettskremt type noe som nok kommer av at han ble født som villkatt. Han skygger banen i samme sekund som han ser eller hører noe/ noen han ikke kjenner. Men en flink jeger er han og han sørger for å holde gnagerbestanden nede.

Konrad Kornelius ( populært kalt *hyssingen* ) er en kornsnok, en fredelig type. Han er nyskjerrig ,og flink til å tigge selv om den største hobbyen nok er å prøve å få katten til å skvette noe han lykkes med rett som det er. 

Jeg er bosatt i Grue Kommune,4 mil fra Kongsvinger. Flotte turmuligheter rett utenfor døra noe jeg og de firbente vet å sette pris på. Verdsetter det å bo på landet med få naboer,samtidig som det er sentralt. Det gir ro i sjelen.

Jeg driver aktivt med utstilling med mine hunder og trives med det.Det blir mange gode minner av slikt. Blir en del mil rundt omkring da Norge er et langstrakt land, og derfor har jeg blitt  kjent med mange fantastiske mennesker og hunder som jeg setter stor pris på.  

Kennel-logo

Figaro studerer på om snoken er til for å jaktes på....

Konrad Kornelius Kornsnok derimot venter bare på en mulighet til å se om han kan få pus til å skvette.